KETOGÉN DIÉTA ÉLSPORTOLÓKNAK

Hozd ki magadból a maximum teljesítményt a zsír alapú diéta segítségével!

book-mockup-of-an-angled-book-showing-its-cover-a9916.png

Töltsd le az ingyenes bevásárlólistámat!

MI AZ A KETOGÉN DIÉTA, ÉS KIKNEK AJÁNLOTT?

MI AZ A KETOGÉN DIÉTA, ÉS KIKNEK AJÁNLOTT?

Ha még új számodra a ketogén diéta fogalma, akkor ez a cikk neked szól. Itt megválaszolom a leggyakoribb kérdéseket, legyen szó a a diéta metabolikus működéséről, vagy arról, hogy kik számára lehet ideális ez a módszer.

110% TELJESÍTMÉNY WORKSHOP

110% TELJESÍTMÉNY WORKSHOP

Vegyél részt az egész napos workshopomon, amit kifejezetten sportolóknak tartok, és hozd ki magadból a maximum teljesítményt a zsír alapú diéta segítségével! A részletekért kattints a lenti gombra!

RÓLAM

Üdvözöllek! Én Kovács Bettina vagyok, a KETOWAY alapítója. Az elmúlt 5 évben több, mint 1000 klienst coachingoltunk, és ügyfeleink között számos ismert sportoló is megfordult már, akiknek segíthettünk a csúcsteljesítményük elérésében. A workshopjaink mára mindig teltházasak, amelyekről eddig csak és kizárólag pozitív visszajelzések érkeztek a résztvevőktől, amelyeket a weboldalunkon el is olvashatsz.

SZOLGÁLTATÁSOK

KIEMELT TARTALOM

6 dolog, amit a ketogén diéta alatt is ehetsz

6 dolog, amit a ketogén diéta alatt is ehetsz

Minden diéta lemondásokkal jár, és ezalól a ketogén diéta sem kivétel. A mindössze 10-15% körüli szénhidrátbevitelt engedélyező diéta alatt ezeket viszont nyugodtan fogyaszthatod.

shopping-list-recipe-book-diet-plan-diet-or-vegan-8TAPZMJ-1.jpg

Ketogén mintaétend a következő hónapra

Ketogén mintaétend a következő hónapra

A ketogén diéta könnyen hatását veszíti, ha nem tartjuk be a fehérje-szénhidrát-zsír arányokat. Készítettem egy mintaétrendet, ami segíthet, hogy összeállítsd te is a sajátod.