Premium felszerelések az edzőterembe

Eddz kényelmesen és szabadon fitnessruháinkban

A poly-spandex ruháink olyan anyagból készültek, hogy mosás után is tartják formájukat úgy lettek tervezve, hogy második bőrödnek érzed mozgás közben

A mozgás szabadsága

Az új továbbfejlesztett női leggings könyebb és tartósabb anyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon lesz a gyakorlataid és a mindennapjaidnak a része.

A design-ben arra törekedtünk, hogy egy látványos, de nem feltűnősködő, kifinomult hatást érjünk el, amit egy modern nő magabiztosan tudhat magáénak.

Sokoldalú és variálható

A rendszeresen edzeni járók már tudják, hogy mekkora könnyedséget jelent a megfelelő anyagból készült ruházat és gyakran nehéz visszazökkenni a formális öltözetbe.

Ruháinkat egyszerre használhatod a hétköznapokban, hogy ugyanazt a tökéletes szabadságot biztosítják, ami olyan hasznos az edzéseken is.

Konditermi edzésekhez

TRX/CrossFit edzéshez

Küzdősportokhoz

Jógához

Akciós termékeink

Iratkozz fel hírlevelünkre a 20% kedvezményért

E-mail címedre küldünk egy kupont, amelyet az első vásárlásodkor fel is tudsz használni

Rólunk mondták

A leggings nagyon kényelmes és nagyon jól simul a testemhez, csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem a narancssárga van, de biztosan beruházok egy kékre is.

kiss k.

jóga oktató

Nagyon tetszik a legginsben, hogy a hétköznapokban is használhatom, így jócskán ki is használom, mert nagyon kényelmes a viselése, mozogni is nagyon könnyű benne, ajánlom!

szilvási v.

edző

Én a fehér színű edzőnadrágot választottam és nem bántam meg. Tényleg nagyon könnyű felvenni is és az sem érezhető hogy rajtam van, olyan mintha a második bőröm lenne

lengyel e.